God Jul och Gott Nytt År!

Om ett par dagar har vi årets kortaste dag, vilket minsann märks på mörka morgnar och långa kvällar. Jul står för dörren och det nya året väntar endast några veckor framför oss.

Jag vill därför passa på att sända en rad och tacka samfällighetens medlemmar för fina insatser under och glada tillrop till oss i styrelsen under året. Vad gäller vår gemensamma väg har året förflutit väl. Viktigast av allt så har det inte hänt några olyckor eller incidenter, trots ibland halt och otrevligt väglag. Varsam körning är ju alltid det viktigaste och sen har föreningen försökt att sanda så fort det varit möjligt när ishalkan varit som värst.

Några större åtgärder har vi hunnit med, bl.a. dränering och täckning av det norra diket vid vägens första raksträcka vid Håkans äng. Resultatet tycker vi har blivit bra. Färre regnhål på sträckan och en bättre sammanhållen väg. Den sista åtgärden vi gjort i höst var, som nog alla har observerat, att sätta upp en trafikspegel i vår skarpa och skymda kurva i första backen. Bättre sikt och möjlighet att se mötande bör bidra till en säkrare passage.

Det har varit roligt och uppmuntrande att kunna arbeta tillsammans, både med alla inom styrelsen och alla de som haft möjlighet att vara med på vår arbetsdag under hösten. Jag hoppas att vårt fina samarbete håller i sig och ser fram emot ännu ett bra nytt år tillsammans.

Med önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

 

För styrelsen

Nils Carlsson, ordförande

 

Fika efter väl förrättat värv under arbetsdagen 19 oktober.