Arbetsdag 2017

Det händer på vägen!

Just nu när våren är som bäst, innan knott och mygg, då är det bäst att njuta så mycket det går!

Vi har haft vårt årsmöte den 18 april. Verksamhetsberättelsen för förra verksamhetsåret finns att ladda ner HÄR.

Kort vad som hänt och händer på och runt vägen!

Först, Torbjörn B gjorde en jättefin insats och såg till att alla snökäppar plockades in och lades i upplaget. Tack för det!

Patrik A har inte varit sämre utan målat våra stolpar som märker ut vägtrummor – tills färgen tog slut. Nu lyser stolparna rött och grönt och syns bra. Fortsättning följer tills allt är klart. Tack också för det!

Senast var jag själv ute och fick hjälp av Jonny O och Ulf L med att dels köra ner fyllnadsgrus till Jonnys garage – så att han kan få ut sin bil utan att fastna på vägens mitt. Vi fortsatte med att ta ner träd och buskar runt upplägget för fyllnadsgrus. Meningen är att vi fyller på med grävmassor från vägdikningen mellan Vassbo och Råane. De har redan varit här och börjat fylla. Syftet är naturligtvis att få ett bredare och bättre avlägg för fyllnadsgrus, samtidigt som vägen kan bli något bredare. Morgan P som äger marken har gett grönt ljus.

I övrigt har jag varit i kontakt med Anders Augustsson för att titta på vägförbättringen som är föreslagen i början på vägen. Som vanligt är det lite svårt att få till en träff men jag skall inte ge mig!

När vi träffat Anders föreslår jag att vi har ett styrelsemöte, förslagsvis på vägen, för att titta och definitivt besluta om vägåtgärden. Då kan vi också bestämma tid och åtgärder för en arbetsdag m.m!

Jag återkommer om detta. Till dess, ha det så gott i värmen!!

 

Nils