Årsmöte och arbetsdag

Nu är vi nyfikna på vad som händer…

Litet kallt men mestadels solsken, även om det kom en hagelskur mitt i hela härligheten. Dagen avlöpte helt enligt plan och vi fick gjort det som stod på agendan, d.v.s. i tur och ordning – årsmöte – arbete med vägen – och slutligen grillad korv med tillbehör som föreningen bjöd på.

Årsmötet klarades av på litet mer än en halvtimme, även om vi lade på litet tid för trevligt snack grannar emellan. Vi var ca 15 personer på plats från början, men var några fler när dagen var till ända. Det är ju gott med grillkorv…

Om vi stannar kvar litet vid årsmötet kan vi notera att samtliga ledamöter som stod på tur att avgå, valdes om utan vidare diskussion. Bra jobbat!

Noteras kan också att vår ekonomi är god och vi har möjlighet att göra det som behöver göras med vägen utan att behöva fundera på var vi ska få pengarna ifrån.

Beträffande arbetsdagen fick vi bl.a. snyggat upp en del mötesplatser med nytt grus m.m. Snökäpparna togs också ner och en del rensning efter vinterns stormar gjordes också. Nya presenningar lades på våra två isgrusupplag.

Här nedan finns både en liten film och några bilder från dagen.
Tack alla som ställde upp och hjälpte till och tack till Sheila och Nils som i vanlig ordning ställde upp med utrymme för vår samvaro.

En liten videosnutt får avsluta…